We zijn geland in Canada - Reisverslag uit Ottawa, Canada van Marco Faasse - WaarBenJij.nu We zijn geland in Canada - Reisverslag uit Ottawa, Canada van Marco Faasse - WaarBenJij.nu

We zijn geland in Canada

Blijf op de hoogte en volg Marco

24 Juni 2005 | Canada, Ottawa

Na 10 uur vliegen zijn we uiteindelijk in Vancouver aangekomen. De eerste twee dagen verbleven we in Richmond. Vanaag hebben we een huis gevonden. Een basement met 3 slaapkamers en verder alles erop en eraan.
Morgen gaan we erna toe verhuizen.
Nog even wennen hier hoor, alles is anders als thuis, maar zowel wij als de kinderen raken al snel thuis.
Ik kan helaas nog niet iedereen emailen, omdat ik nog geen internet heb.
Als het goed is heb ik dat morgen wel.

We houden jullie op de hoogte.

• 26 Juni 2005 - 18:52

Henk En Ellen Van Zon:

Fantastisch hoe de Here al heeft voorzien in een huis! Prijs Hem! Fijn om te horen dat jullie veilig zijn aangekomen. We hadden ook niet anders verwacht, want God is met jullie. Jullie zijn gehoorzaam aan Zijn opdracht en Hij gaat met jullie mee. Overal naartoe!

Veel zegen gewenst en tot later.

• 07 Juli 2005 - 09:58

Martin Vonk:

voor matthias
    matthias ik mis je heel
    erg en is het leuk ?
    in Canada en ik zal je noojt vergeten van martin
    je ale beste vrient

Marco

We vertrokken om te leren van de indianen en te kijken hoe we ze kunnen helpen. Nu drie jaar later zijn we deel gaan worden van kerk voor op een reservaat in Saanichton. genaamd: Tsawout First Nations Indian Reserve Nr 2. Onze thuisgemeente is de Levend Woord Gemeente in Rotteram. Voorganger: Gerard de Groot. www.lwg.nl Onlanks hebben we een mobile home mogen kopen op het Tsarlip reservaat. Dit is zo'n 10 minuten van het Tsawout Reservaat vandaan.