Laatste nieuws uit Vancouver BC - Reisverslag uit Ottawa, Canada van Marco Faasse - WaarBenJij.nu Laatste nieuws uit Vancouver BC - Reisverslag uit Ottawa, Canada van Marco Faasse - WaarBenJij.nu

Laatste nieuws uit Vancouver BC

Blijf op de hoogte en volg Marco

11 Juli 2005 | Canada, Ottawa

Allereerst wil ik iedereen hartelijk bedanken voor alle steun die we krijgen op welke manier dan ook. Het is voor ons een bemoediging te zien hoe God verschillende mensen op verschillende manieren gebruikt !

Deze week was weer een week vol verassingen.
Afgelopen week was de bidstond voor de eerste keer bij ons. We hadden een geweldige tijd.
We baden al een tijdje voor speelgoed voor de jongens. Ze vervelen zich soms.
Toen ik deze week naar een vriend ging (Traver, VO Vancouver) die heel veel video games heeft, leefde de kinderen helemaal op. We beseften des te meer dat speelgoed erg belangrijk voor ze is.
Woensdag kregen we een aantal dozen speelgoed; Auto’s, Playmobil, puzzels, bordspellen en een doos met Engelse leer- en lees boekjes. Het is wel te leen, maar voorlopig hoeft er niets van terug. Geweldig hoe de Heer ook voor onze kinderen zorgt.
Vanmorgen was de zondag morgen dienst bij ons in huis, het was een enorme happening. Met natuurlijk een fijne fellowship tijd.
Nadat we vanmiddag weer een BBQ bij een van de buren hadden, en wij openlijk konden getuigen van wie God voor ons is, zijn we vanavond weer naar de Native Church geweest.
Ook dit keer was het weer een fijne tijd. We houden van deze mensen !
Wonderlijk genoeg zijn ze zeer open naar ons toe en bedanken ze ons telkens voor onze komst.

Hebben jullie het artikel over Ahousath gelezen ?

Voor degene die ons willen bellen...we krijgen maandag een vaste telefoon. De mobile telefoon is voor ons niet op te brengen, zeker niet als je bedenkt dat de kosten van ook de mensen die ons bellen, ook van ons beltegoed worden afgeschreven. Voor wie het nummer wil...email ons even.

Voor de zekerheid geef ik ook nog even onze bank gegevens:

Banknummer : 36.25.323.702
t.a.v. : Victory Outreach Kerk, Rotterdam, Outreach Canada

Het is ook mogelijk om ons maandelijks te ondersteunen.
Op verzoek kan ik een machtigingskaart per email toezenden.
Of via:

rotterdam@victoryoutreach.nl

www.rotterdam.victoryoutreach.nl

• 11 Juli 2005 - 22:52

Léon:

Heb even rondgesurft op jullie website. Het ziet er leuk uit en is interessant. Leuk om even te lezen hoe het met jullie is.
    Groeten,

Léon

• 12 Juli 2005 - 15:06

Louisa Ofide:

Geweldige site. Zo blijf ik een op de hoogte en zie ik hoe het met juli gaat. God is goed!!

Groeten vanuit Victory Outreach Rotterdam

Louisa

• 17 Juli 2005 - 20:34

Marjan:

Hoi Margreet
    Vandaag heb ik je ouders gesproken (bij de mijne, oom Aad en tante Riet) en ben zodoende eens gaan zoeken op het internet. Ik heb jullie dus gevonden. Leuk dat jullie een dagboek bijhouden. Groetjes van je nicht, Marjan

• 18 Juli 2005 - 20:47

Peter & Dani:

bedankt voor jullie kaart en wij zijn blij dat jullie het naar je zin hebben. binnenkort hebben Pa en Ma ook internet dan kunnen ze ook jullie dagboek lezen en bellen en MSN én

Groetjes Peter & Dani

Marco

We vertrokken om te leren van de indianen en te kijken hoe we ze kunnen helpen. Nu drie jaar later zijn we deel gaan worden van kerk voor op een reservaat in Saanichton. genaamd: Tsawout First Nations Indian Reserve Nr 2. Onze thuisgemeente is de Levend Woord Gemeente in Rotteram. Voorganger: Gerard de Groot. www.lwg.nl Onlanks hebben we een mobile home mogen kopen op het Tsarlip reservaat. Dit is zo'n 10 minuten van het Tsawout Reservaat vandaan.