Gezegende Kerst dagen !
Door: Marco Faasse
Blijf op de hoogte en volg Marco
22 December 2005 | Canada, Ottawa
Allereerst bedankt voor alle be- en aan moedigingen en alle kerst kaarten.
Dit weekeinde was Evangelist Lennard John, uit Alaska, te gast in Vancouver. We hadden de eer dat hij, samen met een vriend van hem in ons huis logeerde.
Afgelopen zomer was hij onze gast in het Native Familie kamp.
Na de dienst heeft hij voor mijn rug gebeden
deze deed nu al twee weken erg pijn.
Na het gebed was de pijn weg ! en Nu een week later kan ik zeggen: Mijn rug is totaal genezen !!
Afgelopen weekeind hebben we kerstfeest gevierd. In de middag hadden we een groot diner voor gasten en belangstellenden.
'savonds hebben we het kerstspel opgevoerd, maar nu op een manier zoals de Natives dat doen. Compeet met costuums, veel drum muziek, veel humor en afsluiting met een circle dans.
We zijn jullie in Holland erg dankbaar voor alle kerst giften ! Ook hier in Canada hebben we vooral veel eten en kado's gekregen.
We hebben een Native gezin in ons huis opgenomen en toch hebben we meer dan genoeg voor ons allemaal! God is Goed !
dinsdag stond er een verslaafde jongen voor onze kerk te wachten, in de hoop dat er iemand zou komen, Toen ik met de pastor aankwam, hebben het zondaars gebed met hem gebeden. Laten we voor hem blijven bidden. Zijn naam is Chris. Laten we bidden dat er meer mensen op deze manier naar de kerk worden gebracht.
Voor allemaal, Gezegende Kerstdagen.
22 December 2005 - 20:14
Henk En Ellen Van Zon:
Jezus is het licht der wereld en wat zien we: een letterlijk verlicht kruis op de foto! Vader wij danken u voor uw liefde, voor uw licht en voo de genezing van Marco! Amen! -
23 December 2005 - 09:41
Erwin:
Even zomaar Marco en familie....alles goed daar...even de kerstwensen overbrengen op deze manier en veel zegegeningen toewensen.
Psalm 32:8 Ik leer en onderwijs u aangaande de weg die gij gaan moet. Ik geef u raad: en mijn oog is op u! Gr,
Erwin Arts -
24 December 2005 - 11:02
Cornel:
Lieve familie Faasse!
Gezegende dagen toegewenst. De kracht van God is op jullie, het is mooi om te zien dat het goed met jullie gaat en dat jullie tot zegen mogen zijn voor vele mensen!
Bless! Cornel -
24 December 2005 - 10:05
David En Anita:
Lieve familie,
Kerstfeest vieren in Canada! Wij wensen jullie een heel mooi kerstfeest en een gezegend, vreugdevol en liefdevol 2006. Veel liefs en SHALOM,
David en Anita -
24 December 2005 - 18:45
Michel:
Hoi hoi, eindelijk ff weer eens een reactie van mij. Goed om te horen dat alles (weer) wel is met jullie. Ik hoop deze kerstdagen weer wat uitgebreider te mailen, maar voor nu: Prettig Kerstfeest gewenst! -
17 Januari 2006 - 17:18
Philip Philipse:
Hoi familie, blij te lezen dat alles goed gaat met jullie. Zo zie je maar weer; bidden werkt. Groetjens Philip Philipse God bless you all!!!! -
29 Juli 2006 - 19:10
Edwin Franke:
Ik ben op zoek naar Erwin Arts uit Capelle a/d IJssel.
E.franke@sthgn.nl