De eerste drie dagen...
Door: Marco Faasse
Blijf op de hoogte en volg Marco
11 Juni 2007 | Canada, Ottawa
Ik kon gewoon niet wachten om deze berichten te sturen. We hebben nog maar net de eerste dagen gehad maar God heeft ons ongeloofelijk gezegend.
DONDERDAG AVOND
Dit de predekers Calefornia waren in het Miricle Centre in Victoria, waar op donderdag altijd een maaltijd wordt geserveerd voor straat mensen. Ook ik ga hier elke week heen met de kinderen. Ze delen ook vaak brood en groente uit na de maaltijd. Tijdens de maaltijd wordt er ook muziek gemaakt en Het Woord gedeeld door een Hollands echtpaar (Paul en Annick) die al twee jaar goede vrienden van ons zijn.
Deze avond werd er een oproep gedaan voor genezing en er was de gelegenheid om Jezus aan te nemen. Zeven mensen kwamen naar voren en namen onder tranen Jezus aan.
VRIJDAG AVOND
Dit was bij ons op het reservaat, Onze hele jeugd groep was er, plus zo'n vijftig belangstellenden. Bijna iedereen ging naar voren na de dienst. Dankzij donaties hadden we een hele tafel vool met hapjes na de dienst. Het was een geweldige avond waar de kracht van de Heilige Geest duidelijk voelbaar en manifest was.
ZATERDAG
Met een busje vol met jeugd vertokken we naar Nanaimo voor twee revival meetings in de kerk op een resevaat en een Native Jeugd meeting in de avond.
De Revival meetings waren zeer krachtig. Veel Native waren gekomen. Het kerkje was gevuld met Gods heerlijkheid. s'avond heb ik de jeugdavond geleid en mijn bekerings verhaal verteld aan de jeugd. Sommige jongelui hebben twee uur moeten reizen om naar deze meeting te komen. Een Native vrouw in onze kerk had laatst gebeden voor bekering van haar zoon. Nu ineens wilde hij met ons mee naar deze meetings en heeft hij en zijn vriendin een nieuwe toewijding voor de Heer gemaakt. Ook een andere jongenman nam de Heer aan!
ZONDAG
Doordat de Tribe of Juda in Nainamo was gebleven hadden we geen worship team.
Wij waren zelf om haf een s'nachts thuis gekomen. Ondanks Dat iedereen erg moe was, stond de hele jeugdgroep op het podium en hebben zij de aanbidding voor ons gedaan. De hele kerk stond op zijn kop!
Al sinds een paar weken hebben we in het weekend diverse Native teeners in ons huis, omdat ze naar de jeugd groep en naar de twee diensten op het resrvaat willen komen. Prijs De Heer !!!
Vanavond hebben een we Revival meeting bij de Full Gospel Bussiness Mens Fellowship International.
Blijf aub deze week voor de meetings bidden!
12 Juni 2007 - 08:48
Henk En Ellen:
Wat een heerlijke dingen maken jullie mee. Er is ook veel strijd, horen we vaak, maar dit is heel fijn om te lezen. GA DOOR! Wij wensen jullie de kracht en zalving van de Heilige Geest toe.