Nog negen dagen en we zijn in Holland.
Door: Marco Faasse
Blijf op de hoogte en volg Marco
30 September 2007 | Canada, Ottawa
We landen op 9 oktober en vertrekken weer op 22 oktober.
Kom naar een van onze spreekbeurten!
De verhuizing is niet al te gemakkelijk gegaan. We hadden besloten om geen vrij te nemen, dus hadden we steeds maar een paar uurtjes per dag.
Helaas ging de transmission van onze auto stuk. De reparatie is te duur, waardoor we de auto moeten verkopen. Door een wonder had een Nederlands gezin hun auto aan de garage geschonken om aan een zendeling te geven...Hier rijden we nu alweer een paar dagen mee. Prijs de Heer.
We hebben op deze site hebben we een foto van ons nieuwe huis gezet.
Tim en ik helpen vanaf vorige week elke dag bij de naschoolse opvang op het reservaat. We helpen de teenagers met hun huiswerk. Hun nivo is schrikbaarend laag. Elke dag als we daar komen komen er kinderen op ons afgerend voor een knuffel of een schouder klopje. Elke aandacht die je aan hun geeft geeft hun nieuwe hoop!
Ook dit is voor ons dagelijks weer een bevestiging dat uw en onze hulp hard nodig is!
Groetjes, Liefs en Zegen,
Marco, Margreet, Tim, Matthias en Ruben,
30 September 2007 - 06:10
Henk En Ellen:
We zien jullie zaterdag in onze studio en wensen jullie een gezegende reis!
Geniet van deze twee weken weerzien met familie en vrienden. Deze twee weken zijn heel kostbaar! -
30 September 2007 - 19:41
Henk En Martha Hempe:
Welkom en geniet met volle teugen van je verblijf in Holland. Wij zien uit naar je komst in onze gemeente (LWG). Mooi huis om te zien.God is goed en zorgd voor Zijn kinderen. (filippenzen 4:19)
Zegen en groet, Henk en Martha.