Weer terug in Canada
Door: Marco Faasse
Blijf op de hoogte en volg Marco
27 Oktober 2007 | Canada, Ottawa
Allereerst wil ik jullie bedanken voor de vele steunbetuigingen na het overlijden van mijn vader.
We hebben het als heel fijn ervaren om bij jullie in de gemeenten te spreken. Ook de TV opnames voor Without Limits zijn goed gegaan en we hadden een goed diner bij de FGBMFI. We zijn de Heer heel dankbaar voor de vele nieuwe vrienden die we hebben mogen maken.
Tim en ik zijn alweer bijna een week terug in Canada. De eerste dagen waren vooral voor mij erg zwaar. Ik heb veel geslapen en de nodige tranen gelaten.
Het verwerkenen van zo een groot verlies is zwaarder dan ik ooit had kunnen denken.
Ik heb veel steun gehad aan het maandnieuws van oktober van Gerard de Groot.
We zijn heel hartelijk terug ontvangen op het reservaat. De eerste dag wilden ze dat we meegingen met hun wekelijkse uitje naar het zwembad. Dit werd een groot feest! We hadden ze geen groter plezier kunnen doen.
Gisteravond hebben we de jeugd van het reservaat naar ons huis genomen voor een jeugdavond. Onder het genot van een frisdrank hebben we een film van Carmen gekeken. De plannen zijn er weer voor een grote Jeugd rally, we zijn bezig met een nieuwe lokatie....blijf lezen. Tot de volgende JOHO..
29 Oktober 2007 - 08:35
Henk En Ellen:
Hallo Marco en Tim,
We vonden het een eer om jullie te mogen ontvangen! Jullie hebben ons zeer bemoedigd met jullie aanwezigheid en getuigenissen. Prijs de Here voor jullie moed, wilskracht en doorzettingsvermogen. Hou vol in Canada! Iedere ziel die gewonnen wordt is er één! -
29 Oktober 2007 - 20:23
Ria V Wijtvliet:
Hai Marco en Margreet.
Ik was zéér onder de indruk van je verhaal (Marco) en over jullie leven in Canada.
Ik ben blij dat we jullie mogen ondersteunen, zo voelen we ons meer betrokken bij jullie werk en de mensen die jullie daar helpen.
Wij wensen jullie veel zegen toe en kracht.
groeten Jan W. en Ria -
30 Oktober 2007 - 15:38
Selsa En Francis:
Beste Marco,
We hebben je in Sprang/Capelle ontmoet en je getuigenis gehoord.Het werdt me weer duidelijk wat Jezus bedoelde toen Hij zei dat de dicipelen op de kracht van de Heilig Geest moesten wachten om getuigen te kunnen zijn. We hebben in geen tijden zo'n krachtige getuigenis gehoord.Prijs Jezus voor jullie leven.En vergeet niet dat de Heer gezegd heeft dat Hij je opperhoofd is , je hebt niets te vrezen, ga voorts in Zijn kracht.
keep up the good works. wees gezegend.
we bidden voor jullie.