Bedankt voor jullie meedeleven - Reisverslag uit Ottawa, Canada van Marco Faasse - WaarBenJij.nu Bedankt voor jullie meedeleven - Reisverslag uit Ottawa, Canada van Marco Faasse - WaarBenJij.nu

Bedankt voor jullie meedeleven

Door: Marco Faasse

Blijf op de hoogte en volg Marco

21 Juni 2008 | Canada, Ottawa

Hier is de link voor het artikel op de voor pagina.

Wij zijn bijzonder aangeraakt door alle steun betuigingen en gebeden.
Het gaat nog steeds niet goed met de vader (Larry) We bidden dat hij weer zelf kan gaan ademen en dat hij het kan verdragen al hij hoort dat zijn vrouw en Dochter zijn omgekomen. Er komt heel veel support op gang voor de familie.
Native s hebben doorgaans geen verzeking voor overlijden.

Nogmaals bedankt voor alle emails !!

• 21 Juni 2008 - 07:19

Arleen Faasse:

Hoi Allemaal,.
    Ook ik was geschokt na het lezen van de gebeurtenis. Vindt het echt heel erg voor jullie en de familie.
    Ik wens jullie heel veel sterkte en hopen dat de vader het zal redden en het aan kan als hij hoort dat hij zijn gezinnetje is verloren.

Heel Veel Liefs en Kracht,
    Arleen

• 21 Juni 2008 - 20:10

Henk Hempenius.:

We blijven mee bidden. We zijn zo dankbaar voor de geloofskracht die jullie uitstralen. Geweldig te zien hoe God jullie en de mensen om julie heen sterkt en leid.
    Liefs, groet en zegen,
    Henk.

Marco

We vertrokken om te leren van de indianen en te kijken hoe we ze kunnen helpen. Nu drie jaar later zijn we deel gaan worden van kerk voor op een reservaat in Saanichton. genaamd: Tsawout First Nations Indian Reserve Nr 2. Onze thuisgemeente is de Levend Woord Gemeente in Rotteram. Voorganger: Gerard de Groot. www.lwg.nl Onlanks hebben we een mobile home mogen kopen op het Tsarlip reservaat. Dit is zo'n 10 minuten van het Tsawout Reservaat vandaan.