De laatste week van de vakantie. - Reisverslag uit Ottawa, Canada van Marco Faasse - WaarBenJij.nu De laatste week van de vakantie. - Reisverslag uit Ottawa, Canada van Marco Faasse - WaarBenJij.nu

De laatste week van de vakantie.

Door: Marco Faasse

Blijf op de hoogte en volg Marco

20 Augustus 2005 | Canada, Ottawa

Beste Vrienden en Familie,

Waarschijnlijk hebben jullie inmiddels de vakantie achter de rug.
Wij hebben hier nog een week. Dit is de week dat we naar het Native Family Kamp gaan. We zien er naar uit omdat we hier veel contacten kunnen maken met mensen die vanuit de hele provincie komen.

De laatste weken hebben we veel contacten kunnen leggen met mensen van de native Church.Ook zijn we op een Nederlandse reunie geweest. Het is erg bemoedigend dat we op verschillende manieren nieuwe vriendshappen kunnen sluiten.

Afgelopen weekend hebben Paul en Annick in onze kerk gediend. We hebben een geweldige tijd gehad, waar veel mensen door zijn aangeraakt en twee mensen zijn genezen van lichamelijke pijn !!!

Naast de leuke dingen gaan we ook de steeds meer de werkelijkheid onder ogen zien.
We krijgen steeds meer gebeds verzoeken voor situaties die voor ons tot voor kort niet denkbaar waren.

Een uitspraak hier is bijvoorbeeld: "Wij Natives kennen meer mensen in de hemel dan op aarde" Wie je ook spreekt, er volgt altijd wel een lijst met mensen die kort geleden stierven.

Even wat cijfers:
Een Candadees leeft gemiddeld 75 jaar.
20 % stetft aan een niet natuurlijke dood.
Een native indiaan leeft gemiddeld 45 jaar.
80% sterft een niet natuurlijke dood.
Oorzaken zijn vooral drugs en Alcohol, moord, verkeers ongevallen met alcohol als oorzaak en zelfdoding.

We hopen snel met mooie getuigenissen van het kamp bij jullie terug te komen.

• 22 Augustus 2005 - 00:28

Henk Van Zon:

Wat een cijfers. Deze vloek moet verbroken worden in Jezus naam. Bij deze spreek ik een gebed uit: In de naam van Jezus bind ik de machten achter de oorzaken die genoemd zijn! Dat de wortels van drugs, alcohol, moord, zelfmoord en verkeersongevallen zullen sterven als de vijgeboom! Opdat er een opwekking mag komen en de naam van Jezus verhoogd zal worden! AMEN!

• 22 Augustus 2005 - 08:49

Michel:

Veel zegen toegewenst + groet

Marco

We vertrokken om te leren van de indianen en te kijken hoe we ze kunnen helpen. Nu drie jaar later zijn we deel gaan worden van kerk voor op een reservaat in Saanichton. genaamd: Tsawout First Nations Indian Reserve Nr 2. Onze thuisgemeente is de Levend Woord Gemeente in Rotteram. Voorganger: Gerard de Groot. www.lwg.nl Onlanks hebben we een mobile home mogen kopen op het Tsarlip reservaat. Dit is zo'n 10 minuten van het Tsawout Reservaat vandaan.