Native Family Camp. - Reisverslag uit Ottawa, Canada van Marco Faasse - WaarBenJij.nu Native Family Camp. - Reisverslag uit Ottawa, Canada van Marco Faasse - WaarBenJij.nu

Native Family Camp.

Door: Marco Faasse

Blijf op de hoogte en volg Marco

29 Augustus 2005 | Canada, Ottawa

Hallo Allemaal,

Dit moeten jullie lezen !!!!

Voordat we naar kamp gingen hebben we gebeden voor een 14 jarig meisje die alcohol en Crystel meth (een zeer gevaarlijke harddrug) gebruikte.
Vanavond kreeg ik het bericht van haar moeder, dat ze sinds die avond niets meer heeft gebruikt.
Laten we haar in gebed houden.

Op het camp was ik de dishmaster. Na elke maaltijd kreeg ik een paar teenagers om te helpen met de afwas. Dit was DE manier om in contact te komen met de jeugd!

Overdag hadden we bijbelstudie over "Breaking the family curses" en daarna een hoop onstspanning zoals kanovaren, boogschieten en zwemmen.

Het mooiste was de doopdienst in de oceaan, waar vier tieners werden gedoopt !!
Een van hun was verslaafd aan Crystel meth.
Voor haar heb ik de dag ervoor nog kunnen bidden.

Elke avond was er een dienst. vele gaven gehoor aan de oproep voor gebed. De laatste avond heb ik samen met Matthias een lied van Herman Boon gezongen en ons getuigenis gegeven.

Kortom een geweldig camp met vele mooie foto's (totaal 145 !!) waarvan ik er helaas maar tien met jullie kan delen.

Jullie reacties blijven altijd welkom!

Groetjes van ons allemaal.

• 29 Augustus 2005 - 08:35

Henk Van Zon:

Geweldig! Jullie bediening begint steeds meer vorm te krijgen. Alle eer aan God! Prachtige foto's ook. Het mooie aan de foto's is dat we zien wat je schrijft. Zo missen we niets.

Tot later!

• 29 Augustus 2005 - 09:06

Michel:

Hoi Marco,

Perfect om zo op de hoogte te blijven. Prijs God voor het werk in Zijn Wijngaard! Groetjes aan allen, Mies

Marco

We vertrokken om te leren van de indianen en te kijken hoe we ze kunnen helpen. Nu drie jaar later zijn we deel gaan worden van kerk voor op een reservaat in Saanichton. genaamd: Tsawout First Nations Indian Reserve Nr 2. Onze thuisgemeente is de Levend Woord Gemeente in Rotteram. Voorganger: Gerard de Groot. www.lwg.nl Onlanks hebben we een mobile home mogen kopen op het Tsarlip reservaat. Dit is zo'n 10 minuten van het Tsawout Reservaat vandaan.