Wow alweer doorbraken. - Reisverslag uit Ottawa, Canada van Marco Faasse - WaarBenJij.nu Wow alweer doorbraken. - Reisverslag uit Ottawa, Canada van Marco Faasse - WaarBenJij.nu

Wow alweer doorbraken.

Door: Marco Faasse

Blijf op de hoogte en volg Marco

01 Juni 2008 | Canada, Ottawa

Hoi Allen,

Geweldig om zoveel goede brichten uit Nederland te horen. Berichten van het pinkster vuur bereiken ons vanuit alle kanten! Prijs de Heer.

Ook wij hebben goede ontwikkelingen te melden. De jeugd chief (Shana) heeft een baby gekregen. We zijn blij voor haar. NIEUW LEVEN !!!
Deze week waren we samen met alle voorgangers van uit de omgeving van de 4 reservaten uit genodigd voor een meeting in het Pauquachin reservaat. Het hoofd van de administratie had ons uit genodigd om bruggen te slaan met de kerken en om te laten weten dat wij weer welkom zijn op hun territorium. Tevens riep hij onze hulp in voor de kinderen op het reservaat. We hopen dat de kerken deze open deur aangrijpen om uit te rijken naar hun native buren.
Een pastor van de pinkster kerk heeft twee zalmen aangeboden en deze gift werd aanvaard. Dit was een, historisch gezien, een heel speciaal moment.

We vragen gebed voor Anna.

Vrijdag heb ik Anna naar het ziekenhuis gebracht. Nu blijkt ze een infectie in haar been te hebben en moet ze nog een paar dagen blijven. Wij helpen nu zoveel mogelijk met haar 5 kinderen. Morgen ga ik proberen om aan Dethol en handschoenen te komen. Als we dit krijgen gaan we dinsdag avond het huis ontsmetten. We denken dat we hier ook een taak hebben in het voorlichten op gebied van uiterlijke verzorging en Hygiëne. We willen niemand beledigen dus hebben we veel wijsheid nodig.

Het Ga Jullie Goed,
God´s Zegen,
Marco en Margreet

• 02 Juni 2008 - 07:58

Henk En Ellen:

Hallo vrienden,

Jullie moeten echt van alle markten thuis zijn. Geweldig! Wat zullen jullie toch een ervaring opdoen in al die jaren. We blijven bidden en strijden. Heel belangrijk, want we hebben niet te strijden tegen vlees en bloed maar tegen de overheden en machten van de duisternis zegt de bijbel. Gods zegen en hou ons op de hoogte!

• 02 Juni 2008 - 08:55

Selsa En Francis:

wow, zo te horen zijn jullie echt in de handen van de potten bakker.prijs God!from glory to glory.

Marco

We vertrokken om te leren van de indianen en te kijken hoe we ze kunnen helpen. Nu drie jaar later zijn we deel gaan worden van kerk voor op een reservaat in Saanichton. genaamd: Tsawout First Nations Indian Reserve Nr 2. Onze thuisgemeente is de Levend Woord Gemeente in Rotteram. Voorganger: Gerard de Groot. www.lwg.nl Onlanks hebben we een mobile home mogen kopen op het Tsarlip reservaat. Dit is zo'n 10 minuten van het Tsawout Reservaat vandaan.