Rouw tijd afgesloten. - Reisverslag uit Ottawa, Canada van Marco Faasse - WaarBenJij.nu Rouw tijd afgesloten. - Reisverslag uit Ottawa, Canada van Marco Faasse - WaarBenJij.nu

Rouw tijd afgesloten.

Door: Marco Faasse

Blijf op de hoogte en volg Marco

10 Mei 2008 | Canada, Ottawa

Beste lezers,

Na zes dagen intensieve met de familie van Madeline bezig te zijn geweest hebben we een gebeds dienst in de Indian Schaker Church en een Traditionele Begrafenis de dag erna, gehad.
Alles is goed verlopen en ik voelde me erg gedragen tijdens de rituelen. Bedankt voor al jullie gebeden en bemoedigde woorden van de voorbidders.

Gisteravond en vannacht hadden we onze 12 uur gebed dienst.De dienst is zeer goed bezocht door voornamelijk Native s.
Het aanbiddings team kwam van een reservaat hier 7 uur vandaan, en was heel goed.
Er was verzoening tussen blanke en natives en we hebben gebeden voor al de omliggende reservaten. We zijn heel dankbaar voor deze nacht !

Groetjes en Liefs,

Marco en Margreet

• 10 Mei 2008 - 21:36

Selsa En Francis:

Hij zal voleindigen wat Hij begonnen is te doen ,ook onder de natives.Hallelujah!
    Dit is de tijd van herstel, Jezus zal het doen. Wees gezegend !

• 11 Mei 2008 - 08:57

Jenny (stuttgart):

Hi Marco and Margreet,
    keep on going on in Canada, despite up and downs. You guys are doing a good work!
    jenny

• 11 Mei 2008 - 15:56

Leonie:

Hoi marco en Margreet,
    Ben blij dat het goed is gegaan, blijf waakzaam!
    Zegen, Leonie

• 11 Mei 2008 - 20:43

Rosalien:

Zo tof om te lezen wat God doet en wat jullie daar in Zijn naam mogen doen. Wees versterkt in Jezus' naam en ga door!
    Veel zegen, Rosalien

Marco

We vertrokken om te leren van de indianen en te kijken hoe we ze kunnen helpen. Nu drie jaar later zijn we deel gaan worden van kerk voor op een reservaat in Saanichton. genaamd: Tsawout First Nations Indian Reserve Nr 2. Onze thuisgemeente is de Levend Woord Gemeente in Rotteram. Voorganger: Gerard de Groot. www.lwg.nl Onlanks hebben we een mobile home mogen kopen op het Tsarlip reservaat. Dit is zo'n 10 minuten van het Tsawout Reservaat vandaan.