Opwekking
Door: Marco Faasse
Blijf op de hoogte en volg Marco
05 Mei 2008 | Canada, Ottawa
Ik wilde jullie even bijpraten over hoe het gaat hier in Canada.
Hopelijk hebben jullie allen de nieuwsbrief gekregen, sommigen niet begreep ik, dus probeer ik er achter te komen wie ik opnieuw of alsnog moet sturen. (mail me even)
Een Native vriendin van ons is afgelopen vrijdag overleden. We zijn heel erg betrokken bij de familie, waardoor we nu voor het eerst ook alle besloten familie meetings mogen bijwonen. Heel emotioneel maar ook erg leerzaam. Ik ben ook uitgenodigd voor de traditionele masker dans. De voorbidders horen hier snel meer van. Het dodental staat nu al op 43 sinds kerst. ... :-(
DE BUS
De eerste donaties voor de bus zijn binnen gekomen. (DANK!) We hopen dat de bus met de zomer klaar is zodat we de kinderen en jeugd naar hun jaarlijkse kamp kunnen brengen.
OPWEKKING IN ALERT BAY
Het eiland Alert Bay heeft sinds pasen een grote opleving. Wat eerst een plaats van veel moorden en drugs was, is nu een plaats waar veel native s tot bekering komen en zich laten dopen.
As Vrijdag 9 MEI, komt een team van Alert Bay naar ons toe voor de 12 uur van gebed die we georganiseerd hebben voor First Nations. Vanuit alle windstreken horen we dat er mensen gaan komen. De FGBMFI heeft al toegezegd ons met hapjes te helpen. In de nieuwsbrief van het reservaat staat een grote uitnodiging van een van de medewerkers van de stam zelf. Het begint met:
"Onze vriend Marco heeft ons allemaal uitgenodigd voor een gebedssamenkomst".
Dit is zo bijzonder voor een Native organisatie om zo hartelijk een Gebeds bijeenkomst aan te kondigen!
De nieuwsbrief ligt in ALLE Huizen op het reservaat. We hebben plaats voor 270 mensen.
CARAVAN
Op het reservaat heb ik een stukje grond gekregen om mijn caravan neer te zetten als een missie post. Je kunt dit vergelijken met het bouwen van een kerk in een anti christelijk land. Het is ongelooflijk hoe de deuren voor ons open gaan en zij ons vragen om tussen hun te gaan wonen. We hebben hier ja op gezegd. Het is nu wachten op een huis.
We gaan ervan uit dat we deze week de caravan kunnen overbrengen en we met opknappen kunnen beginnen. Vandaag heb ik al iemand ontmoet die een nieuwe vloer komt leggen. Dank u Heer.
Zodra hij staat zal ik foto's plaatsen
Dank voor jullie betrokkenheid. Blijf aub ons werk onder de aandacht van anderen brengen! We hebben nog steeds veel steun nodig!
06 Mei 2008 - 08:14
Henk En Ellen:
Langzaam maar zeker, beetje bij beetje, komen jullie tot het doel, waar God jullie voor geroepen heeft. Heel bijzonder om zo mee te maken via de website etc. We blijven bidden! Reinig alle reservaten met het bloed van Jezus, zodat deze doodsgeesten geen kans meer krijgen nog meer levens te nemen. -
06 Mei 2008 - 10:06
Selsa En Francis:
Hij heeft de overheden en machten ontwapend en openlijk tentoongesteld en ZO over hen gezegevierd. Jezus heeft jullie macht gegeven om de geest van de dood te binden en te ontkrachten. Marco en Magreet jullie staan in de wil van de Vader, vrees niet, de liefde overwint alles.we blijven voor jullie bidden.